Winkel
-
Serveertip: Je dient ijs te bewaren op minstens -18°C. Wil je het serveren? Haal het dan tijdig uit de diepvries en verwarm je ijsschep zodat je makkelijk bolletjes kan scheppen om je dessert te maken.
Ingrediënten: Ons ijs is gemaakt op basis van verse melk van onze koeien, volle room, puree van pure hazelnoten en johannesbroodpitmeel als natuurlijke stabilisator.
Allergenen: melk, hazelnoten, gluten, soja
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Serveertip: Je dient ijs te bewaren op minstens -18°C. Wil je het serveren? Haal het dan tijdig uit de diepvries en verwarm je ijsschep zodat je makkelijk bolletjes kan scheppen om je dessert te maken.
Ingrediënten: Ons ijs is gemaakt op basis van verse melk van onze koeien, volle room, verse aardbeien en johannesbroodpitmeel als natuurlijke stabilisator.
Allergenen: melk
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Serveertip: Je dient ijs te bewaren op minstens -18°C. Wil je het serveren? Haal het dan tijdig uit de diepvries en verwarm je ijsschep zodat je makkelijk bolletjes kan scheppen om je dessert te maken.
Ingrediënten: Ons ijs is gemaakt op basis van verse melk van onze koeien, volle room, m&m en johannesbroodpitmeel als natuurlijke stabilisator.
Allergenen: melk, soja
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Serveertip: Je dient ijs te bewaren op minstens -18°C. Wil je het serveren? Haal het dan tijdig uit de diepvries en verwarm je ijsschep zodat je makkelijk bolletjes kan scheppen om je dessert te maken.
Ingrediënten: Ons ijs is gemaakt op basis van verse melk van onze koeien, volle room, verse bananen, fondant chocolade en johannesbroodpitmeel als natuurlijke stabilisator.
Allergenen: melk, soja
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
frisco van vanille-ijs omhuld met melkchocolade
-
frisco van vanille-ijs omhuld met fondantchocolade